Leuker, beter, makkelijker zorg verlenen

Mét lef, uit liefde.

Wij doen ons werk met lef. Zo kunnen wij zorgorganisaties echt helpen te veranderen. Wij doen ons werk uit liefde voor zorgprofessionals. Want dat verdienen zij. Helemaal omdat er steeds meer van ze gevraagd wordt.

Kennismaken

Adapta, eigenzinnig en eerlijk.

Wij zijn direct, open en eerlijk. Want zo behalen we het optimale eindresultaat voor onze opdrachtgevers, is onze ervaring.

Kernwaarden

Waar wij voor staan.

Kernwaarden

Waar wij voor staan.

Leuker, beter, makkelijker

Wij zetten ons iedere dag in om het werkzame leven van
zorgprofessionals beter, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat ons drijft en dat is voelbaar.

Adapta is een platte organisatie waarin collega’s veel autonomie krijgen. Zo halen we het beste uit iedereen naar boven.

Verantwoordelijkheid en vrijheid

Wij geven iedereen veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Door te doen wat je hebt beloofd binnen een project heb je ook de vrijheid om je werkuren en hoe lang je op vakantie gaat zelf te bepalen.

Leermomenten

Wij voelen de verantwoordelijkheid om te doen en te leveren. En daarbij lef te tonen. Fouten maken hoort daarbij, dat zijn de belangrijkste leermomenten.
Wat ons kenmerkt is een open en eerlijke houding naar elkaar en naar opdrachtgevers.

Cultuur

Doen, eerlijk en lef.

Cultuur

Doen, eerlijk en lef.

Wij doen

Wij helpen de zorgorganisatie zolang als nodig en blijven meelopen gedurende het hele traject. Van A tot Z. Daarbij leren wij net als onze opdrachtgever bij door te doen. Totdat we alle uitdagingen en to do’s hebben afgevinkt. Yalla!

Wij zijn eerlijk

Geloof ons, we zeggen waar het op staat. Eerlijk en open. En kritisch op zijn tijd. Dat is misschien in het begin even wennen, maar levert wel schitterende resultaten op.

Wij tonen lef

Willen we wezenlijk iets veranderen dan is een duidelijk einddoel nodig. En een eenduidige richting om daar te komen. Wij lopen hierbij voorop, zorgen zonder eindeloze discussies voor actie en zijn de gids voor uw organisatie.

Missie, visie en ambitie

Waarom we er zijn.

Missie, visie en ambitie

Waarom we er zijn.

Missie

Wij maken het werkzame leven van de zorgprofessional beter, leuker en makkelijker. Goede zorg blijft ook in de toekomst beschikbaar en betaalbaar. Zorginformatie blijft veilig.

Visie

Wij zien dat zorgprofessionals allerlei onnodig administratief werk moeten doen, zoals uren registreren over teveel codes. Daardoor kunnen zij hun werk, het verlenen van zorg, niet optimaal doen. Daarnaast zorgen ingewikkelde IT-oplossingen bij zorginstellingen ook voor extra belemmeringen. Dit wil niemand.
Gevolg is dat zij hun werk vaak minder leuk vinden en soms zelfs hierdoor de zorg verlaten. Dat moeten we uiteraard zien te voorkomen. Helemaal omdat de zorgvraag de komende jaren toeneemt door vergrijzing en toenemende welvaart.

Ambitie

Onze ambitie is dan ook om de beste boetiek voor digitale transformatie in de zorg te worden.
Mét lef, uit liefde. Met lef door onze manier van werken en uit onze liefde voor de zorgprofessionals en zorgbehoevenden.

Even kennismaken met: Lonneke Scheper

Als je van diversiteit en uitdagingen houdt én je steentje wil bijdragen aan het werkzame leven van de zorgprofessional dan is Adapta de ultieme plek om te werken. Ik bekleed de functie als operational lead en HR en ben verantwoordelijk voor de algehele planning van Adapta, de ontwikkeling van collega's en het inzetten van de resources. Daarnaast ben ik veelal bezig met het vraagstuk hoe wij onze cultuur kunnen behouden bij groei en hoe we de interne organisatie zo optimaal mogelijk kunnen organiseren om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Aanpakken in plaats van stilzitten. Dat past bij mij.

Even kennismaken met: Mark van Reenen

Hier kan ik mijn steentje bijdragen
Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Adapta en ik heb nog geen dag spijt.

Bij Adapta draag ik mijn steentje bij binnen de maatschappelijke sector. ‘Direct aan het bed in de zorg’ is niet mijn ding, maar ik haal enorm veel energie uit het ondersteunen van de zorg. De ondersteuning zo organiseren, zodat de zorgcollega’s zich zoveel mogelijk kunnen bezig houden met de zorg en niet met randzaken. Goede ICT en aansluitende processen helpt ze hierbij enorm.

Als support specialist staan we 24/7 klaar voor de ondersteunende diensten en de zorg, om te helpen als zij er met elkaar niet uitkomen. Vaak op applicatiegebied, maar we denken ook graag mee bij de processen eromheen.

Team Adapta

Je staat ervan versteld als de sterrenploeg gaat spelen

En zo is het. Een goed resultaat bereik je niet alleen. Daar zijn we heilig van overtuigd. Onze teamleden zijn stuk voor stuk vakidioten met passie voor de zorg. Door samen én mét onze opdrachtgevers op te trekken ontstaat er iets moois.

CEO/founder
Matthias van Alphen
Purchase & Logistics
Paul Kleinmeulman
IT Specialist & Support lead
Joep Kleinmeulman
Chief Operations Officer (COO)
Lonneke Scheper
CISO (chief information security officer)
Nick Zuiderwijk
CTO (chief technology officer) / Developer
Igor van Spengen
Change Consultant
Meike van der Ploeg
Senior Developer
Danny van Leiden
Support Specialist
Mark van Reenen
Support Specialist
Peter Zander
Technisch Systeem & Support Specialist
Tim Koorevaar
Flutter Developer
Arjon Bimmel
Flutter Developer
Eugenio Amato
Backend Developer
Wahid Bouakline
Adviseur transformatie
Sophie Velthuis
Officemanager
Vera de Jong
Support
Maarten Wissink
Raad van Advies
Katinka Reuling
Raad van Advies
Wout Slob