Leuker, beter, makkelijker zorg verlenen

Mét lef, uit liefde.

Wij doen ons werk met lef. Zo kunnen wij zorgorganisaties echt helpen te veranderen. Wij doen ons werk uit liefde voor zorgprofessionals. Want dat verdienen zij. Helemaal omdat er steeds meer van ze gevraagd wordt.

Kennismaken

Adapta, eigenzinnig en eerlijk.

Wij zijn direct, open en eerlijk. Want zo behalen we het optimale eindresultaat voor onze opdrachtgevers, is onze ervaring.

Kernwaarden

Waar wij voor staan.

Kernwaarden

Waar wij voor staan.

Leuker, beter, makkelijker

Wij zetten ons iedere dag in om het werkzame leven van
zorgprofessionals beter, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat ons drijft en dat is voelbaar.

Adapta is een platte organisatie waarin collega’s veel autonomie krijgen. Zo halen we het beste uit iedereen naar boven.

Verantwoordelijkheid en vrijheid

Wij geven iedereen veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Door te doen wat je hebt beloofd binnen een project heb je ook de vrijheid om je werkuren en hoe lang je op vakantie gaat zelf te bepalen.

Leermomenten

Wij voelen de verantwoordelijkheid om te doen en te leveren. En daarbij lef te tonen. Fouten maken hoort daarbij, dat zijn de belangrijkste leermomenten.
Wat ons kenmerkt is een open en eerlijke houding naar elkaar en naar opdrachtgevers.

Cultuur

Doen, eerlijk en lef.

Cultuur

Doen, eerlijk en lef.

Wij doen

Wij helpen de zorgorganisatie zolang als nodig en blijven meelopen gedurende het hele traject. Van A tot Z. Daarbij leren wij net als onze opdrachtgever bij door te doen. Totdat we alle uitdagingen en to do’s hebben afgevinkt. Yalla!

Wij zijn eerlijk

Geloof ons, we zeggen waar het op staat. Eerlijk en open. En kritisch op zijn tijd. Dat is misschien in het begin even wennen, maar levert wel schitterende resultaten op.

Wij tonen lef

Willen we wezenlijk iets veranderen dan is een duidelijk einddoel nodig. En een eenduidige richting om daar te komen. Wij lopen hierbij voorop, zorgen zonder eindeloze discussies voor actie en zijn de gids voor uw organisatie.

Missie, visie en ambitie

Waarom we er zijn.

Missie, visie en ambitie

Waarom we er zijn.

Missie

Wij maken het werkzame leven van de zorgprofessional beter, leuker en makkelijker. Goede zorg blijft ook in de toekomst beschikbaar en betaalbaar. Zorginformatie blijft veilig.

Visie

Wij zien dat zorgprofessionals allerlei onnodig administratief werk moeten doen, zoals uren registreren over teveel codes. Daardoor kunnen zij hun werk, het verlenen van zorg, niet optimaal doen. Daarnaast zorgen ingewikkelde IT-oplossingen bij zorginstellingen ook voor extra belemmeringen. Dit wil niemand.
Gevolg is dat zij hun werk vaak minder leuk vinden en soms zelfs hierdoor de zorg verlaten. Dat moeten we uiteraard zien te voorkomen. Helemaal omdat de zorgvraag de komende jaren toeneemt door vergrijzing en toenemende welvaart.

Ambitie

Onze ambitie is dan ook om de beste boetiek voor digitale transformatie in de zorg te worden.
Mét lef, uit liefde. Met lef door onze manier van werken en uit onze liefde voor de zorgprofessionals en zorgbehoevenden.

Even kennismaken met: Sophie

Adapta geeft mij alle vrijheid om te doen wat mij motiveert en waar ik blij van word. Ik houd mij bezig met verschillende projecten waardoor ik onderdeel ben van meerdere teams binnen Adapta. Zo ben ik bezig met vraagstukken waarin ik onze opdrachtgevers adviseer over de nieuwe digitale omgeving, maar ondersteun ik ook op andere plekken wanneer er handen te kort zijn. Daarnaast zet ik mij in om samen met het Development team een goed product neer te zetten voor de zorgprofessionals. Hiervoor heb ik samen met Omid veel contact met de zorgorganisatie en de zorgprofessionals (de eindgebruikers). Ik vind het geweldig dat ik op beide manieren van betekenis kan zijn voor onze opdrachtgevers en uiteindelijk voor de collega's in de zorg. Bij Adapta is het echt 'doen', ook al heb je het nog nooit gedaan. Daar leer ik veel van.

Samen met mijn collega's hebben we één doel en dat is het werkzame leven van de zorgprofessionals leuker, beter én gemakkelijker te maken. Nu en in de toekomst. En dat voelt goed!

Even kennismaken met: Mark van Reenen

Hier kan ik mijn steentje bijdragen
Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Adapta en ik heb nog geen dag spijt.

Bij Adapta draag ik mijn steentje bij binnen de maatschappelijke sector. ‘Direct aan het bed in de zorg’ is niet mijn ding, maar ik haal enorm veel energie uit het ondersteunen van de zorg. De ondersteuning zo organiseren, zodat de zorgcollega’s zich zoveel mogelijk kunnen bezig houden met de zorg en niet met randzaken. Goede ICT en aansluitende processen helpt ze hierbij enorm.

Als support specialist staan we 24/7 klaar voor de ondersteunende diensten en de zorg, om te helpen als zij er met elkaar niet uitkomen. Vaak op applicatiegebied, maar we denken ook graag mee bij de processen eromheen.

Even kennismaken met: Omid

Als UX/UI Designer bij Adapta begrijp je zowel het product als onze gebruikers. Om dit inzichtelijk te krijgen, is het van cruciaal belang om in de hoofden van onze gebruikers te kruipen en in hun schoenen te staan. Je hebt ook een goed begrip van de markt om de reis van ons product vorm te geven. Je bent eigenaar van het hele UX/UI proces.

Ik geloof dat technologie ons in staat stelt om producten te ontwikkelen die het werkzame leven van de zorgprofessionals leuker, beter en gemakkelijker maken.
Ik geloof erin dat wij binnen Adapta deze producten kunnen realiseren en ik ben trots op de bijdrage die ik hierin kan leveren.

Wanneer ik niet op kantoor ben, dan vind je mij vaak terug wandelend in de duinen of op het strand. Ik hou verder ook veel van reizen. Dit doe ik ter inspiratie en om mijn kennis te verbreden. Ik zie mijzelf als een hardwerkende, easy-going, punctueel en betrouwbaar persoon. Ik werk graag samen met mijn teamgenoten, ik ben doelgericht en altijd op zoek naar manieren om mijn skills te verbeteren. Het is dan ook fijn dat ik bij Adapta deze vrijheid krijg.

Team Adapta

Je staat ervan versteld als de sterrenploeg gaat spelen

En zo is het. Een goed resultaat bereik je niet alleen. Daar zijn we heilig van overtuigd. Onze teamleden zijn stuk voor stuk vakidioten met passie voor de zorg. Door samen én mét onze opdrachtgevers op te trekken ontstaat er iets moois.

CEO/founder
Matthias van Alphen
Purchase & Logistics
Paul Kleinmeulman
IT Specialist & Support lead
Joep Kleinmeulman
Chief Operations Officer (COO)
Lonneke Scheper
CISO (chief information security officer)
Nick Zuiderwijk
CTO (Chief Technology Officer) / Developer
Igor van Spengen
Executive Assistant
Christel van Lagen
Change Consultant
Meike van der Ploeg
Financieel Adviseur
Richard Vernes
Senior Developer
Danny van Leiden
Technisch Systeem & Support Specialist
Mark van Reenen
Technisch Systeem & Support Specialist
Peter Zander
Technisch Systeem & Support Specialist
Tim Koorevaar
Flutter Developer
Arjon Bimmel
Flutter Developer
Eugenio Amato
Backend Developer
Wahid Bouakline
Adviseur transformatie
Sophie Velthuis
Raad van Advies
Katinka Reuling
Raad van Advies
Wout Slob