hello, ontzorgde

Of liever, aanstaand ontzorgde. Want of er nu zorgprofessional, zorgbestuurder of zorg-IT’er op je LinkedIn staat, met hello wordt het bieden van hoogwaardige zorg leuker, beter en makkelijker. 

Klavertje vier oplossing

Bereikbaarheid + roosteren + cliëntpagina + signalen 

Stepped care ingebakken

Stapsgewijs expertise bijschakelen, zonder extra schakels

Uniek universeel

Geschikt voor alle organisaties. Maar wel met een herkenbare identiteit. 

Nooit meer zappen

Alles is geïntegreerd: van organisatorische apps tot zorgtechnologie
 • hello, superapp

Appjes. We kregen er een tijdje geen genoeg van. Van mediteren tot discussiëren, en van tekstverwerken tot bankieren: alles werd een appie. Leuk, maar telefoonschermen werden er niet overzichtelijker op. En voor continu zappen, was de televisie eigenlijk al uitgevonden. 😉 Hoewel de app-koorts inmiddels wat is gezakt, neemt het gebruik in de zorg nog steeds toe. Beeldbellen? App? Personenalarmering? Nog een app. Dossiers, navigatie, bereikbaarheid? Hebben we allemaal appjes voor. Het resultaat? Collega’s moeten zich door een dicht woud aan applicaties worstelen. Apps die vaak bovendien niet, of heel gebrekkig, met elkaar communiceren. 

Deze gefragmenteerde manier van werken, maakt de zorg niet beter bestuurbaar, beter beheersbaar of beter schaalbaar. Maar de meeste apps hebben wel meerwaarde. Hoe komen we van defragmentatie naar overzicht? Het antwoord stelt zich voor met hello, de logistieke superapp voor de zorgsector. Binnen hello zijn individuele zorgtoepassingen geïntegreerd binnen één superapp die op jouw de zorgorganisatie wordt toegespitst. Zo ontstaat tijd voor oprechte cliëntaandacht, verandert ‘vastleggen’ van administratieve last in geautomatiseerde vanzelfsprekendheid en is stepped care geen abstracte ambitie meer, maar een concrete realiteit. Ook binnen jullie organisatie. Dus zeg ‘hallo’ tegen hello!


hello,
overzicht

Alle zorgapps (en hun signalen) gebundeld in één app, met één ingang/interface.

hello,
logica

Signalen komen direct bij de juiste, beschikbare (!) collega’s binnen.

hello,
stepped care

‘Ingebakken’ stapsgewijs zorgproces: maximaal effectief, minimale resources.

hello,
flexibiliteit

Toegespitst op jouw organisatie, configureerbaar op team- en cliëntniveau.

hello,
toekomst

Groeit met je mee: voeg eenvoudig collega’s, teams, apps en zorgtechnologie toe.

hello,
cliënt

Eén ingang, Eén inlog. Dus meer tijd voor de mens.


"Toen ik zelf in de zorgsector werkte, ergerde ik me aan de tijd en kosten die nodig waren om IT, app leveranciers en koppelingen te managen. De sector moet zich concentreren op het organiseren van zorg. Dat is al kostbaar en ingewikkeld genoeg. En dus hebben we bij hello de zorgprocessen leidend gemaakt. Dat maakt een groot verschil. Ook nu ik aan de ‘IT-kant’ zit, vind ik het overigens niet redelijk om voor iedere koppeling een factuur te sturen. Daar zijn internationale protocollen voor bedacht."

— Matthias van Alphen, founder


module

bereikbaarheid

“Teams kunnen binnen de superapp zelf aangeven wie wanneer bereikbaar is. De app zorgt er dan voor dat oproepen bij de juiste collega landen.”   
 • Teams organiseren hun eigen bereikbaarheid  

 • Oproepen worden doorgezet naar de juiste collega 

 • Optie tot automatisch doorschakelen naar het nachtteam

 • Soepel afstemmen en snel overdragen 

 • Inroosteren is mogelijk. Tot een jaar vooruit. 

module

signalen

“Alle signalen komen centraal binnen én worden door de juiste collega opgevolgd. Inclusief integratie met het ECD.”
 • Alle zorgtechnologie signalen (valdetectie, dispenser, enz.) lopen via hello  

 • Opvolging binnen de app, integratie met zorgdossier 

 • Volledig en flexibel (per team, cliënt, enz.) te configureren 

 • Koppelen en schalen zonder interne tijdsinvestering 

 • Decentraal, dus zorgcentrale is eigenlijk niet meer nodig 

module

cliëntpagina

“Alle cliëntcontacten – inclusief overleg met hun artsen en naasten – lopen via de hello superapp. Van bellen tot navigeren, en van signaleren tot beeldzorg.”
 • Alle relevante cliëntgegevens zie je in een handig overzicht 

 • Direct cliënt- en verwantencontact, via diverse kanalen 

 • Signaleringen zijn per individuele cliënt inzichtelijk 

 • Met hello vind je makkelijk je weg naar de volgende cliënt  

 • Beeldzorg verlenen? Ook dat kan via hello!


Foto zorgcollega

hello,

zorgprofessional

Goede zorg. Die wil je bieden. Binnen de tijd. En samen met enthousiaste collega’s. Maar hoe?

Superapp hello maakt jouw werk – en dat van je collega’s – leuker, makkelijker en minder rompslomperig. Worden cliënten ook vrolijk van, want hoe minder scherm-, reis- en regeltijd jij nodig hebt, hoe meer tijd je in oprechte aandacht kunt investeren. Met hello heeft jouw team alles in eigen hand. De bereikbaarheid van collega’s, cliëntgegevens, snelle routes en zorgsignaleringen: je hebt direct toegang tot alles wat je nodig hebt om cliënten goede zorg te bieden. Nog een beetje twijfel over de meerwaarde van ‘alweer een IT innovatie’?

Lees het verhaal van een collega

hello,

zorgbestuurder

Goede zorg. Die wil je aanbieden. Binnen budget. En met betrokken zorgprofessionals. Maar hoe?  

Superapp hello maakt het organiseren van zorg eenvoudiger, schaalbaarder en efficiënter. Door ‘losse app eilandjes’ aaneen te smeden tot een geïntegreerd zorgcontinent, ervaren zorgprofessionals meer overzicht en minder werkdruk, omdat relevante informatie (inclusief signalen) via een centrale ingang beschikbaar is. Ook innovatieteams profiteren, want superapp hello vermindert de tijd die gemoeid is met het koppelen en schalen van zorgtechnologie. En omdat medewerkers minder zwaar worden belast, wordt kostbare tijd vrijgespeeld voor het eigenlijke zorgproces.

Lees het verhaal van een collega

hello,

partner

Goede zorg. Die wil je ondersteunen. Met een innovatieve tool. En overal. Maar hoe? 

Superapp hello integreert zorgapps van diverse ontwikkelaars. Niet als verdienmodel, maar omdat we vinden dat hardwerkende zorgprofessionals de juiste tools verdienen. Of het nu gaat om domotica oplossingen of om software die zorgprocessen stroomlijnt: als jullie zorg-app aantoonbaar waarde toevoegt voor onze gebruikers, integreren we die graag binnen hello. Dat levert niet alleen applaus van zorgprofessionals op, maar ook een interessante afzetmarkt, want hello wordt door steeds meer zorgorganisaties omarmt. Meer weten?

Lees het verhaal van een collega

hello,

IT manager

Goede zorg. Die wil je faciliteren. Veilig. En met zo min mogelijk support. Maar hoe?  

Superapp hello integreert meerdere zorgoplossingen binnen één mobiele omgeving. Volgens de hoogste security standaarden. En ondersteund door een team met passie voor de sector. Interne IT-collega’s worden deels vrijgespeeld, omdat het primaire beheer – denk aan updates en upgrades – extern wordt verzorgd. Bovendien is de superapp schaalbaar. Ook met zorgtechnologie van de toekomst, zoals geavanceerde valdetectie apps en andere domotica oplossingen. Implementatie? Meestal twee maanden. En ja, jullie input wordt op waarde geschat en meegewogen. 😉

Lees het verhaal van een collegaMeer weten?
We helpen je graag verder
neem contact op

ook hello zeggen?
boek meteen een demo!