Datalekken voorkomen en daarbij ook nog je collega’s meer werkplezier bezorgen? Hoe doe je dat?

Veiligheid binnen zorginstellingen en zorgorganisaties wordt steeds belangrijker. En terecht. Het gaat immers vaak om cliënt- en persoonsgegevens. Gegevens waarvan je niet wil dat deze zomaar op straat komen te liggen, of die makkelijk te hacken zijn. Helemaal omdat het ‘hackers-gilde’ juist dit soort gegevens interessant vindt en daar graag een slaatje uit wil slaan. Wij hebben vanuit onze ervaringen een whitepaper voor je klaarstaan over dit onderwerp.

In deze whitepaper legt Matthias van Alphen, ceo en founder van Adapta, aan de hand van 3 best practises uit hoe je datalekken kunt voorkomen en tegelijkertijd het gebruiksgemak en de tevredenheid bij collega’s een boost kunt geven. Hierbij zoomen we specifiek in op de voordelen van Chrome OS.

Het team van Adapta heeft veel ervaring met het organiseren van veiligheid en security binnen zorginstellingen en zorgorganisaties. We zien in de praktijk dat veiligheid en gebruiksgemak ook nog eens heel goed samen kunnen gaan. Zo maken we het leven van de zorgprofessionals echt beter, leuker en gemakkelijker.

Download de whitepaper en laat je inspireren. En mocht je aan na het lezen nog vragen hebben of meer willen weten over dit onderwerp? Dan staan wij uiteraard voor je klaar!

Download deze White Paper